10 maj 2011

NYHET! Scars & Stripes - krämen mot ärr och bristningar

Scars & Stripes
Fade-Away Creme for Scars & Stretch Marks

Scars & Stripes är en reparerande kräm som effektivt behandlar både ärr och bristningar. Den innehåller fyra olika aktiva ingredienser som på var sitt sitt sätt jobbar på djupet av huden. Krämen förebygger och reducerar rodnad, och dessutom normaliserar den de strukturförändringar i huden som gör ärr och bristningar synliga.

Scars & Stripes innehåller även höga koncentrationer av tre aktiva A-vitaminestrar som alla har en föryngrande effekt och hjälper till att hålla huden mjuk.

Förutom direktbehandling av existerande ärr och bristningar kan krämen med fördel användas förebyggande under till exempel graviditet eller vid sårläkning.

· Gör huden mer elastisk
· Främjar sårläkning
· Reducerar rodnad och gör huden stark och smidig

Användning: Scars & Stripes masseras in i huden i förebyggande syfte eller appliceras direkt på problemområdet varje morgon och kväll.

Scars & Stripes finns hos hudläkare samt hos utvalda hudvårdskliniker och på NKs hyllor från den 9 maj och kostar 875 kr (100ml). Läs mer på www.beaute-pacifique.se

4 kommentarer:

  1. Hi, Hur långa tid tar de innan man ser resultat?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej. Det beror lite på vilket problem det är man behandlar; nytt är, gammalt är, hudbristningar etc. Men var noggrann med att smörja min. två gånger per dag på området. Du må förvänta att behandla min. 1 månad innan man kan börja se och känna skillnad.

      Radera
  2. Jag har gamla vita bristningar och jag vill få bort de helt på något sätt. skulle de vara möjligt att de försvinner totalt??

    SvaraRadera
  3. Hej. Det är svårt att svara på, speciellt när man inte har set din hud. Jag tror det är orealistisk att förvänta sig att gamla bristningar försvinner helt genom att använda en kräm. Scars & Stripes kan hjälpa till att minska bristningarna, eftersom den gör huden mer smidig och elastisk. En kombinationsbehandling där du använder krämen tillsammans med laserbehandling tror jag skulle ge dig det bästa resultat.

    SvaraRadera